20220323 133107 0000 01

Izjava o odricanju od odgovornosti

Dostupnost i korištenje STRANICA

Sav sadržaj na web-mjestu Mirisna pruža se bez ikakvih dodatnih garancija, na osnovu “kao što je” i “kako je dostupno” politike.

Mirisna može u bilo kojem trenutku privremeno ili trajno izmijeniti ili prekinuti pristup web stranici ili bilo kojoj usluzi na njoj.

Prihvaćanjem uvjeta suglasni ste da Mirisna nije odgovorna za bilo koju suspenziju ili prekid korištenja web-mjesta, što uključuje i sadržaje koje ste možda podijelili na Mirisnoj.

Točnost, potpunost i ažuriranost SADRŽAJA

Premda su sve objavljene informacije donesene iz službenih izvora i/ili dodatno potvrđene i provjerene te su u vrijeme objave bile točne, njihova potpunost i ažuriranost se iz različitih razloga može promijeniti.

Mirisna se izričito odriče svih jamstava bilo koje vrste, bilo izričitih ili impliciranih, u pogledu točnosti ili potpunosti sadržaja.
Sadržaj može uključivati ​​netočnosti ili tipografske pogreške.

Mirisna može izmijeniti ili dopuniti sadržaje bilo kada, na način koji smatra odgovarajućim.

Ako uočite netočnost za koju smatrate da treba biti ispravljena, dobrodošli ste poslati obavijest o tome putem kontakt obrasca.

Mišljenja i ocjene

Sadržaji na Mirisnoj doneseni su isključivo u informativne svrhe i uključuju osobna mišljenja i osobne ocjene autorice.
Ništa na ovoj web stranici ne predstavlja niti je namijenjeno bilo kakvom pravnom, financijskom ili medicinskom savjetu.

Autorica tekstova nije po struci pravnik, liječnik, farmaceut, toksikolog, niti certificirani stručnjak u područjima koja su povezana s proizvodnjom parfema. Zbog toga bilo koje mišljenje ili ocjenu ne biste trebali poistovjetiti s informacijama koje vam može pružiti samo ovlašteni stručnjak.

Prikazi parfema (recenzije i kratki dojmovi) ne predstavljaju preporuku za kupnju, jer njihov sadržaj ne može obuhvatiti sve informacije koje su potrebne za donošenje osobne i informirane odluke o kupnji.

Testirajte parfem prije kupnje, provjerite oznake na pakiranju i zatražite dodatne informacije od brenda!

treće strane

Mirisna sadržava linkove ili druge reference na web stranice trećih strana, a sadržaji, proizvodi i usluge koje nude povezane web stranice podliježu uvjetima korištenja tih stranica.

Mirisna ne mora nužno podržavati mišljenja i sadržaje objavljene na tim stranicama.

20220323 133018 0000 01

Uvjeti korištenja

UVJETI KOMENTIRANJA

Mirisna može ponuditi mogućnost komentiranja članaka, pri čemu, prije nego što vaš komentar bude objavljen, zadržava pravo pregleda sadržaja te pravo uklanjanja ili odbijanja bilo kojeg sadržaja, bez obrazloženja.

Mirisna zadržava pravo uređivanja ili brisanja komentara u bilo kojem trenutku na temelju uredničke procjene.

Komentari bi trebali dodati vrijednost razgovoru. Ako vaš komentar ima odlike spama, neće biti odobren.

U komentar možete uključiti linkove ako doprinose razgovoru i ne radi se o samopromociji. Sve veze koje su ugrađene u komentare imat će atribut nofollow.

Budite uljudni.
Dijeljenje osobnog mišljenja je dobrodošlo, jer i Mirisna dijeli svoje. No, ako ste nepristojni, rasprava se prekida bez upozorenja, a vaše jedinstveno osobno mišljenje se jednim klikom briše s ovog web mjesta.

KORISNIČKI RAČUN I ČLANSTVO

Pojedini sadržaji objavljeni na Mirisnoj mogu biti dostupni ako ste na stranici otvorili svoj korisnički račun, odnosno postali registrirani član.

Prije nego što vaša registracija bude potvrđena, Mirisna zadržava pravo odbijanja prijave, bez obrazloženja. Mirisna zadržava pravo brisanja korisničkog računa u bilo kojem trenutku, o čemu će korisnik primiti obavijest.

Nepotvrđivanje ili uklanjanje korisničkog računa ne utječe na mogućnost dostupnosti sadržajima koji nisu namijenjeni isključivo članovima, kao niti na mogućnost objave komentara, kontaktiranja putem kontakt obrasca ili primanja Newslettera.

OSOBNI PODACI

Ako želite objaviti komentar, obratiti se Mirisnoj putem kontakt obrasca, primati obavijesti i objave epoštom, ili registrirati svoj korisnički račun, u sklopu prijave korištenja bilo koje od ovih funkcionalnosti trebat ćete dati određene osobne podatke.

Suglasni ste da će sve informacije koje pružite biti točne i ažurirane.

Za više informacija o tome kako Mirisna postupa s vašim osobnim podacima kada koristite ovo web mjesto pogledajte Politiku privatnosti.

20220323 132932 0000 01

Autorska i srodna prava

Sadržaj objavljen na Mirisnoj (tekstovi, slike i video) zaštićen je propisima o autorskom i srodnim pravima, a Mirisna pridržava sva prava.

Imena i znakovi objavljeni na Mirisnoj pripadaju njihovim vlasnicima.

Prava nad preuzetim sadržajima, koji su jasno identificirani, pripadaju njihovim vlasnicima. Kada je u napomeni uz preuzet sadržaj (tekst/dio teksta, fotografiju, snimku) navedeno ime autora, sva prava nad tim sadržajem pripadaju njemu.

Sadržaji koje je Mirisna preuzela uz obavezu da ih ustupa/dalje dijeli pod istim uvjetima su jasno označeni, a u napomeni, koja se odnosi isključivo na njih, su iz ime nositelja prava navedeni uvjeti pod kojima se sadržaj ustupa.

Povezivanje linkom bilo kojeg sadržaja objavljenog na Mirisnoj je dobrodošlo, pri čemu vas molim da uz svoj citat i URL na kojem se nalazi sadržaj koji citirate uključite i ime stranice – Mirisna.

Kako biste pribavili dopuštenje za kopiranje bilo kojeg sadržaja objavljenog na Mirisnoj, molim vas da me kontaktirate putem kontakt obrasca.

Bilo kakva vrsta izmjene bilo kojeg sadržaja objavljenog na Mirisnoj nije dozvoljena.


Sve fotografije na ovoj stranici – Daria Liudnaya.