Rose Rouge (2018.) – Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire


02/09/2020 / Ažurirano 20/01/2022
Rose Rouge Collection Extraordinaire Van Cleef&Arpels

No, Rose Rouge mi još jednom daje do znanja da se moji najveći izazovi i prepreke često nalaze na području univerzalno prihvatljivog i vrlo lako voljivog. Rose Rouge je doista krasan, kvalitetno napravljen ružin gurmanac i duhom, i performansama i plemenitom odmjerenošću, a “go to” nosivošću posve je usklađen s obilježijima ostatka VCA Collection Extraordinaire.

Rose Rouge kreirao je Julien Rasquinet, koji potpisuje i Bois d Acese, Cuor Velours i Iris Cendre za Naomi Godsir, Russian Tea za Masque Milano te Lancomeu Rose Berberanzu – sve do jednog meni drage parfeme.

Nekoliko cjelodnevnih druženja s ružom posluženom uz punu žlicu džema od maline i crnog ribizla i posipanom finim neslatkim kakao prahom te posluženom na trajnoj i rafiniranoj drvenoj i suho balzamičnoj podlozi koju osvježava i uozbiljuje vetiver prošlo je glatko, čak i uz kompliment u kasnijim satima  doista vrlo lijepog drydowna, dakle:

Da…

Radi se o tome da bih ga vjerojatno samo jednom propustila kroz cjelodnevno testiranje da mi se ne sviđa ili mi je samo “meh”, ali i o tome da ne bi bilo ovog “…” u nastavku, da mi se sviđa više. Sigurna sam da nije do parfema, nego do mene jer su, eto, moji najveći mirsni izazovi katkad ne posve pravedno među gurmancima.

Kako se radi o još jednom doista kvalitetnom, rafiniranom i vrlo nosivom izdanju u VCA Collection Extraordinaire, rado predlažem testiranje.

Prvi dojam za Rose Rouge –  Da.

DISCLOSURE:

Kupljeno.


DISCLOSURE – .

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.