Disclaimer & Copyright

Disclaimer & Copyright MIRISNA LOGO i Favicon 512x512 jpg

DISCLAIMER (Izjava o odricanju od odgovornosti)


Sadržaji i mišljenja

Sadržaji na Mirisnoj doneseni su isključivo u informativne svrhe i uključuju osobna mišljenja i osobne ocjene autorice.

Autorica tekstova nije po struci pravnik, liječnik, farmaceut, toksikolog, niti certificirani stručnjak u područjima koja su povezana s proizvodnjom parfema. Zbog toga bilo koje mišljenje ili ocjenu ne biste trebali poistovjetiti s informacijama koje vam može pružiti samo ovlašteni stručnjak.

Prikazi parfema (recenzije i kratki dojmovi) ne predstavljaju preporuku za kupnju, jer njihov sadržaj ne može obuhvatiti sve informacije koje su potrebne za donošenje osobne i informirane odluke o kupnji.

Testirajte parfem prije kupnje, provjerite oznake na pakiranju i zatražite dodatne informacije od brenda!

Točnost, potpunost i ažuriranost informacija

Premda su sve objavljene informacije donesene iz službenih izvora i/ili dodatno potvrđene i provjerene te su u vrijeme objave bile točne, Mirisna ne jamči njihovu potpunost i ažuriranost u trenutku kada ih čitate, jer se iz različitih razloga mogu promijeniti.

Mirisna može izmijeniti ili dopuniti sadržaje na Mirisnoj bilo kada, na način koji smatra odgovarajućim.

COPYRIGHT (Uputa o autorskim pravima)


Sadržaj objavljen na Mirisnoj (tekstovi, slike i video) zaštićen je propisima o autorskom i srodnim pravima, a Mirisna pridržava sva prava.

Imena i znakovi objavljeni na Mirisnoj pripadaju njihovim vlasnicima.

Prava nad preuzetim sadržajima, koji su jasno identificirani, pripadaju njihovim vlasnicima. Kada je u napomeni uz preuzet sadržaj (tekst/dio teksta, fotografiju, snimku) navedeno ime autora, sva prava nad tim sadržajem pripadaju njemu.

Sadržaji koje je Mirisna preuzela uz obavezu da ih ustupa/dalje dijeli pod istim uvjetima su jasno označeni, a u napomeni, koja se odnosi isključivo na njih, su iz ime nositelja prava navedeni uvjeti pod kojima se sadržaj ustupa.

Povezivanje linkom bilo kojeg sadržaja objavljenog na Mirisnoj je dobrodošlo, pri čemu vas molim da uz svoj citat i URL na kojem se nalazi sadržaj koji citirate uključite i ime stranice – Mirisna.

Kako biste pribavili dopuštenje za kopiranje bilo kojeg sadržaja objavljenog na Mirisnoj, molim vas da me kontaktirate putem kontakt obrasca.

Bilo kakva vrsta izmjene bilo kojeg sadržaja objavljenog na Mirisnoj nije dozvoljena.