Maison Francis Kurkdjian L’eau À la rose (2020)

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Dražesni ružini pupoljci svibanjski

Moja prva asocijacija kada sam, u rano i još hladno proljeće pomirisala L’eau À la rose (2020.) bila je upravo atmosfera iz serije Dražesni pupoljci svibanjski: lakoća vedrina sunčanog dana, univerzalno idilična atmosfera i nepretenciozan užitak življenja. Sama asocijacija na seriju s Davidom Jasonom i Catherine Zeta Jones, tada mladom predholivudskom ružicom, uvijek mi izmami osmijeh, a to je učinila i ova nova Kurkdjianova EDT.

U zenitu proljeća, dok je nebo božanski plavo, a sunce grli odozgo, ova svježa i zračna, voćkasta ružica koja počiva na bijelom oblačku čistog, suhog i blago pudrastog mošusa možda neće donijeti ništa novo, no donijet će ono što ne zastarijeva i potrebno je baš, baš uvijek: vedar i lagan miris razdraganog optimizma.

Kurkdjian L'Eau a la rose
Note sa službene stranice Maison Francis Kurkdjian: akord ličija, ulje damaskanske ruže, božur, rosa centifolia abslut i mošusi.


Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

O autorici

Iva

Pišem o parfemima koji predstavljaju autentične kreacije i osobitu mirisnu ljepotu, zarobili su moju pažnju i raspiruju maštu, nude izazovan mirisni iskorak u novo ili drugačije, ili mijenjaju način na koji sam sklona razmišljati.

Prati

Pretplata

Primaj nove objave epoštom

Pridružite nam se!

Scroll to Top